خانه / تکنولوژی / ۳ درصد از مردم آمریکا هنوز از اینترنت دایل‌آپ استفاده می‌کنند

۳ درصد از مردم آمریکا هنوز از اینترنت دایل‌آپ استفاده می‌کنند

صدای اتصال اینترنت دایل‌آپ برای خیلی از افراد یادآور پورتال‌های مورد علاقه‌شان در سال‌های دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ است، اما بر اساس نتایج تازه منتشر شده پژوهش مرکز تحقیقاتی Pew اینترنت و پروژه زندگی آمریکایی، میلیون‌ها نفر از مردم آمریکا هم هنوز از طریق خطوط تلفن به اینترنت وصل می‌شوند.

3016298-poster-p-3-of-americans-still-use-dial-up-internet.jpg

حدود ۳ درصد از آمریکایی‌ها برای اتصال به اینترنت در خانه‌هایشان از شبکه خطوط تلفن استفاده می‌کنند. این درحالی است که حدود ۷۰ درصد افراد در آمریکا از اینترنت پرسرعت بهره‌مندند. آرون اسمیت، یکی از نویسندگان گزارش پژوهش درایمیلی خطاب به Fast Company نوشت: “در گذشته دریافتیم که خیلی از کاربران به عنوان دلیل اصلی عدم استفاده از اینترنت پرسرعت از هزینه و عوامل اقتصادی نام برده‌اند.”

بر اساس استدلال کارشناسان، عدم دسترسی به اینترنت موجب ایجاد ضعف در آموزش، اشتغال، دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی و سایر حوزه‌ها خواهد شد.

3016298-inline-i-1-3-of-americans-still-use-dial-up-internet.jpg

آنچه Pew Internet بدان اشاره دارد این است که دسترسی داشتن به اینترنت می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد که همه آن‌ها به یک اندازه مفید نیستند. برای نمونه، روش دیگری که از دسترسی به اینترنت از طریق اینترنت دایل‌آپ در خانه رایج‌تر نیز هست، اتصال به اینترنت با استفاده از تلفن هوشمند است. مثلا ۲۲ درصد از مردم آمریکای لاتین که به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند  تلفن هوشمند دارند. همین آمار درباره جمعیت سایر افراد آمریکایی که از اینترنت پرسرعت بی‌بهره هستند نیز صادق است.

با وجود اینکه استفاده از تلفن‌های هوشمند برای اتصال به اینترنت از خیلی جهات نسبت به اتصال دایل‌آپ پیشرفت محسوب می‌شود، اسمیت معتقد است مهم‌ترین مشکل مطرح شده از سوی افرادی که به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند در ارتباط با فرصت‌ها و ارتقای شغلی است. به‌روز‌رسانی رزومه، ثبت مالیات و مشاهده محتوای آموزشی روی یک تلفن هوشمند که با استفاده از اینترنت موبایل کار می‌کند به مراتب دشوارتر از انجام همین کارها روی یک کامپیوتر خانگی که اینترنت پر سرعت دارد، است.

وی افزود: “ما به واقع امیدواریم که این یافته‌ها بتوانند به منزله اصلاح‌کننده‌ای برای این این فرض  عمومی باشد که “همه” آنلاین هستند و یا اینکه همه کاربران از طریق اتصال پرسرعت سنتی به اینترنت دسترسی دارند. واضح است که بخش چشمگیری از عامه مردم اصلا آنلاین نمی‌شوند، همینطور در میان جمعیت کاربران اینترنت در خانه‌ها نیز تفاوت اندکی وجود دارد؛ از کاربران اینترنت پرسرعت سنتی گرفته تا گروه اندک اما دائمیِ کاربران دایل‌آپ و افرادی که از تلفن هوشمندشان به عنوان منبع اصلی دسترسی به اینترنت استفاده می‌کنند.

دیدگاهتان را ثبت کنید